• Safe online shopping

  • Fee Shipment above € 50

  • Payment with:

Scan Wifi 2x2 Longrange Marine MiMo WiFi booster

Back to Overview
ScanWifi longrange Marine wifi-booster-mifi-hotspot-frontview-001ScanWifi longrange Marine wifi-booster-mifi-hotspot-frontview-001ScanWifi longrange Marine wifi-booster-mifi-hotspot-frontview-002ScanWifi longrange Marine wifi-booster-mifi-hotspot-backview-003
Price
€ 129,95
In Stock
Ex. Vat:€ 107,40
Quantity:
Amount: € 129,95 
  • Free Shipment NL above € 50,00
  • Quick Delivery
  • Big Stock
  • Safe Payment
  • Free Support

Description
Specifications
Reviews

Beschrijving:

De Scan Wifi 2x2 is een robuuste, efficiënte en stabiele 2,4 GHz Wifi Marine Booster. De Scan Wifi 2x2 beschikt over een 802.11n MiMo zender met een hoog vermogen (tot wel 31 dBm afh van het land). De Scan Wifi functioneert als een Marine wifi booster waarmee je toegang kunt verkrijgen tot vele bestaande wifi netwerken. De prestaties van de booster zijn erg goed en kan verbinding maken met kwaliteits hotspots tot 5 mijl op open zee.

De Scan Wifi heeft een compacte behuizing gemaakt van slagvast en UV bestendig Polycarbonaat, zodat deze jarenlang meegaat. De Scan Wifi is IP65 proof en heeft diverse tests ondergaan op gebied van trillen, valproeven, zoutinwerking en spanningstest teneinde een hoge betrouwbaarheid te garanderen.

De Scan wifi beschikt over een geïntegreerde montagesteun, die zeer geschikt is voor mastmontage voor op bijvoorbeeld zeilboten.

 

Boven op de Scanwifi zitten 2 N-Female antenne connectoren, waar op antennes naar keuze kunnen worden aangesloten. Hierdoor is het signaalverlies in de antenne kabels minimaal. De ScanWifi wordt met een enkelvoudig netwerkkabel aangesloten op de wan poort van een router, waardoor de installatie vrij eenvoudig is. De SCAN Wifi wordt gevoed met een PoE Injector geschikt voor een 12/24 VDC Boordnet.

 

In de doos:

Scan Wifi Marine booster

PoE Injector 9-36 vDc
Geintegreerde Montage steun
Bevestigingsmaterialen

Handleiding Engels